Tony Cetinski otkrio hoće li tužiti Sarajevo zbog otkazivanja nastupa za 40. godišnjicu Olimpijade

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Asker

***

vrutak

U godini 2023 , u Hrvatskoj , nastuoe je imalo 78 pjevaca iz BiH .Dino Merlin je Rekorder sa 32 koncerta , Hanka , Halid, , hari , itd , Preko 300 koncerata! 7 bh glumaca je imalo velike angazmane u rh! Hana zaraduje i zivi u rh .... Cirkus .Opet , iz srbije vracaju Selmu Bajrami .. Samo öo hrvatskoj bh i srpski pjevaci sviraju koliko hoce i gdje hoce

Vrutak

Niko ne brani Toniju da zakupi zetru ili sva vec i organizuje koncert. Ali ovo je proslava 40 godina od olimpijade. Toni i olimpijada se nisu u putu sreli. Jednostavno to bilo kao kad bi na godisnjicu Oluje pozvali Šerifa Konjevića.

/ Najnovije