Tjelohranitelj tužio najpoznatiju reality mamu za seksualno zlostavljanje

0
Radiosarajevo.ba
Tjelohranitelj tužio najpoznatiju reality mamu za seksualno zlostavljanje
Foto: EPA-EFE / Kris Jenner sa kćerkama

Bivši zaštitar Marc McWilliams optužio je reality zvijezdu Kris Jenner (64) za seksualno zlostavljanje, a ona sve poriče i tvrdi da je laž, piše Daily Mail.

Kako pišu američki mediji, nekadašnji tjelohranitelj porodice Kardashian-Jenner je podnio tužbu u Los Angelesu protiv Kris.

U njoj tvrdi da ga je neprimjereno dirala i navodila na seks 2017. kada je radio kao tjelesni čuvar nje i njezine kćeri Kourtney tokom snimanja showa "Keeping Up With Kardashians". Usto, kaže da je stvarala neprijateljsku atmosferu na poslu te je bilo rasne i spolne diskriminacije.

Marc je otkrio da je Kris masirala njegov vrat, ruke, ramena i leđa bez pristanka, da mu je dodirivala bedra i prepone... Navodi i da je Jenner tokom tog razdoblja izlagala svoje tijelo na nepristojan način.

Ubrzo je na te optužbe reagirao Krisin odvjetnik Marty Singer.

"Kris poriče bilo kakve tvrdnje da se ikada ponašala neprimjereno prema njemu. Tjelohranitelj je radio cijelo vrijeme ispred kuće i nikada nije ušao u njenu kuću", rekao je Singer.

Pojasnio je da je Jenner imala malo interakcije s McWilliamsom, a poznata obitelj je tražila da više ne dolazi nakon što je uhvaćen nekoliko puta da spava u autu tokom radnog vremena. Marc je godinu dana kasnije otpušten.

"On se nikada nije žalio na Kris svom poslodavcu sve dok nije izmislio ovu smiješnu tvrdnju. Neshvatljivo je da bilo tko može tužiti bilo koga u Americi. Kad Kris i Kourtney dobiju ovu smiješnu, neozbiljnu parnicu, namjeravaju odmah tužiti McWilliamsa i njegove odvjetnike zbog zlonamjernog progona", ispričao je Singer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije