Tinini usponi i padovi: Od Kraljice ljepote, preko snimke seksa, do miješalice za beton

4
Radiosarajevo.ba
Tinini usponi i padovi: Od Kraljice ljepote, preko snimke seksa, do miješalice za beton
Foto: Instagram / Tina Katanić

Kada je postala Kraljica ljepote u Hrvatskoj 2005. godine Tina Katanić (37) preko noći je postala poznata, ali nije mogla ni slutiti da će deset godina kasnije postati najtraženija osoba u Hrvatskoj na tražilici Googla.

Naime, jednogodišnje poznanstvo s nogometašem nižerazrednog kluba Domagojem R. (28) donijelo joj je 2015. godine veliku pozornost javnosti i mnoge probleme.

Jedne večeri on ju je mobitelom snimio tokom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te snimku nakon toga proslijedio trećoj osobi te se ona brzo proširila u javnosti. Nakon dugog suđenja, Domagoj je zbog svog nedjela nedavno pravosnažno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora.

Tina je u istrazi ispričala kako se toga dana poželjela naći s Domagojem nakon čega je s njim i još dvojicom prijatelja završila na druženju u stanu.

Jutro poslije, kako je otkrila, njegovo je ponašanje bilo čudno, baš kao i druženja svih narednih puta pa je prekinula kontakt. Kad je snimka dospjela u javnost, posumnjala je da je tu večer namamljena u stan kako bi je napili i snimali.

Tina je diplomirala s odličnim uspjehom na Pedagoškoj akademiji, ali, nije radila u struci nego se nakon titule Kraljice ljepote zaposlila kao hostesa u emisiji 'TV Bingo' koja se prikazivala na HRT-u, piše Jutarnji list.

Nakon skoro tri godine dobila je otkaz jer je HRT odlučio osvježiti emisiju kao i potpuno promijeniti koncepciju. Zvali su je na brojne revije i društvene događaje pa joj je popularnost samo rasla.

Nakon toga snimila je nekoliko reklamnih kampanja. Godine 2012. snimila je editorijal za modnu marku Lisca, bila je zaštitno lice Ipanema japanki, kao i udruge navijača hrvatske reprezentacije 'Uvijek vjerni'. Okušala se i u glumačkim vodama snimivši spot za pjesmu 'Gdje si ovu noć' benda Pandora.

Dvije godine kasnije pokazala je svoje pjevačke sposobnosti u HRT-ovom glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju' u kojemu je nastupala s Markom Toljom i pobijedila. S nastupima ima iskustva jer je još u djetinjstvu pjevala u crkvenom zboru i u Zagrebačkim mališanima, s kojima je snimila i CD s božićnim pjesmama. Karijera joj je godinama išla uzlaznom putanjom, a onda se sve srušilo seksi videom.

Snimka je izazvala golemi skandal, a ona je pala u depresiju i povukla se iz javnosti te se družila isključivo s porodicom i najbližim prijateljima. Nekadašnja loto djevojka otputovala je u inozemstvo, a brojni poslovni angažmani su joj otkazani dok je neke sama odbila. Na primjer, nudili su joj sudjelovanje u reality showu 'Big Brother' u kojemu je honorar bio 15.000 eura, a odbila je i srpski reality 'Parove'. Ipak je pristala biti dio domaćeg showa 'BezVeze'.

Privatni mir našla je 2016. godine u sarajevskom ugostitelju Berislavu Kramaru. On joj je, rekli su njeni bliski ljudi, podigao samopouzdanje i spasio je od depresije iako su prekinuli godinu kasnije.

Katanić je te godine dobila i novi angažman na Z1 televiziji, gdje je vodila emisiju 'Popodnevna mora'. Glumila je u filmu redatelja i scenarista Anđelka Jurkasa 'Fuck Off I Love You'. Tumačila je djevojku koju od nasilnika brani njezin dečko. Prije godinu i pol pojavila se u showu Nove TV. Pod hipnozom je postala radnica na gradilištu. Miješala je beton u miješalici i lopatom nosila pijesak, cijelo vrijeme hodajući u štiklama. No, onda se opet povukla u anonimnost.

"Ne osjećam se javnom osobom već godinama, živim sasvim drukčiji život", rekla je nedavno.

Priznala je da ju kumice na tržnici i prolaznici ipak još često prepoznaju, a najviše je razveseli kad joj netko kaže da im je donijela sreću kad je izvukla njegov dobitni broj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije