Tiktokerka začepila usta svim mrziteljima žena: "Pokrijte se po ušima"

0
Radiosarajevo.ba
Tiktokerka začepila usta svim mrziteljima žena: "Pokrijte se po ušima"
Foto: Screenshot/TikTok / Bogdana Kuzmanović

Bogdana Kuzmanović supruga našeg bivšeg fudbalera Zdravka Kuzmanović objavila je video na društvenim mrežama u kome je odgovorila svima koji imaju zlonamjerne komentare o njoj, ali i svim ženama. Zbog načina na koji je odgovorila "hejteri" mogu samo da se pokriju ušima!

Bogdana je veoma aktivna na društvenim mrežama i često dijeli isječke iz svog svakodnevnog života. Ona se ne libi da svojim pratiocima pokaže da voli modu, ali i svoje modne kombinacije. Tako je u jednom snimku pokazala kako je kombinovala košulju koju je "ukrala" od muža i skupocjene, dizajnerske štikle.

Bogdana se ne stidi i da pokaže kako izgleda bez šminke, ali i kako izgleda njen proces šminkanja. Zahvaljući svemu tome mnogim korisnicima društvenih mreža sadržaj koji ona pravi se veoma dopada pa je na TikToku prati prati skoro 80.000 ljudi.

Ubjediva pobjeda Bordo tima: Sarajevo nadigralo Velež i nastavilo utrku za titulu

Ubjediva pobjeda Bordo tima: Sarajevo nadigralo Velež i nastavilo utrku za titulu

Međutim, do "incidentne" situacije je došlo kada je Bogdana objavila šaljiv video nakon modne revije Victoria's Secret. Kako se modnom pistom prošetala i Adrijana Lima i ukrala sve poglede, Bogdana je primijetila koliko ovaj supermodel fenomelno izgleda, a ima 43 godine.

Zbog toga je Bogdana u svom video odmah obukla odjeću za vježbanje i obukla patike, međutim prvi komentar je bio: "Pa bolje bi bilo da pročitaš 100 knjiga, tamo ti više fali do Shakespeara."

"Žene mogu sve"

Zbog ovog komentara, oglasila se Bogdana i zapušila usta svim dušebrižnicima.

@loveboka1

Replying to @Cini Mini447 kakav komentar takav i odgovor 😇 #Kuzmanovici #fyp

♬ original sound - Bogdana Kuzmanovic

"Ja sam ubjeđena kada bih ovu osobu pitala koja joj je omiljena knjiga rekla bi "Alhemičar" jer to je jedina knjiga za koju zna. Svakako, mislim da je vreme da se opet upoznamo. Zdravo, ja sam Bogdana Kuzmanović. Imam 36 godina. Majka sam dvoje djece. Završila sam kriminologiju u New Yorku. Iako ne radim od svoje 31. godine, nabila sam 13 godina radnog staža do tad.

Znam da je mizogenim mozgovima teško da shvate da žena može da bude i lijepa i pametna i obrazovana i da voli modu i da uživa da vodi računa o sebi i svom zdravlju. Jedna stvar ne isključuje drugu. Žene mogu sve" rekla je Bogdana.

Ovu njenu poruku podržalo je 13.000 ljudi lajkovima, a komentari podrške su se samo redali, piše Žena.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije