Video nastupa Mladena Vojičića Tife skupio više od 200.000 pregleda: 'Ovo mu nije trebalo'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katil

***

Majk

Odvratni su i ofucani. Ruzno i zalosno ih je gkledati. A Tifa ne zna više pjevati, treba znati stati i sacuvati malo dostaojanstva. Zalosno. Kako je fuj, pljuje po stageu, fuj

Das ist Walter

Dugme je, od početka, prenapuhana priča. Bregovićeva urođena i dobitna kombinacija visokog IQ-a i drske, mangupske kleptomanije napuhala je umjetno taj balon Bijelog dugmeta. Iza njih, realno, ostalo je tek nekoliko balada i kompilacije plagijata u maherski osmišljenoj ambalaži. Indexi su, gledano po opusu i striktno muzikološkim kriterijima, za Dugme, (iako daleko manje profitabilnosti), nedostižna institucija.

IKS

Jadno i cemerno,ne znaju jesu li dosli ili posli ali je ovo za krezave dijasporce u Berlinu bila carobna noc onako napaceni od baustele i ciscenja svabskih hala. ka Katil Kad vec odises perfekcionizmom, moram te pitati jesi svjestan da nisi bas pismen? Krezavih u Berlinu nema kao kod nas u Bosni, tako da si opet fulio! Nemoj vise objasnjavati, ne ide ti od ruke.

bravo za komentar

>>Dugme je, od početka, prenapuhana priča. Bregovićeva urođena i dobitna kombinacija visokog IQ-a i drske, mangupske kleptomanije napuhala je umjetno taj balon Bijelog dugmeta. Iza njih, realno, ostalo je tek nekoliko balada i kompilacije plagijata u maherski osmišljenoj ambalaži. Indexi su, gledano po opusu i striktno muzikološkim kriterijima, za Dugme, (iako daleko manje profitabilnosti), nedostižna institucija. ka Das ist Walter<<

Das ist Walter

>>>>Dugme je, od početka, prenapuhana priča. Bregovićeva urođena i dobitna kombinacija visokog IQ-a i drske, mangupske kleptomanije napuhala je umjetno taj balon Bijelog dugmeta. Iza njih, realno, ostalo je tek nekoliko balada i kompilacije plagijata u maherski osmišljenoj ambalaži. Indexi su, gledano po opusu i striktno muzikološkim kriterijima, za Dugme, (iako daleko manje profitabilnosti), nedostižna institucija. ka Das ist Walter<< ka bravo za komentar<< Znaš i sam, odavno je to dobro poznata činjenica. Ali sentimenti prohujale mladosti, nostalgija i melankolija- sve razumljivo i posve ljudski- potiskuju činjenice i realne kriterije na račun emocionalizacije i romantiziranja. Nisam ni ja Spock, volim čuti neke njihove balade- ponajprije pjesme Duška Trifunovića- ali to je već neka druga priča.

Ne pijem dok Paja vozi

Dugme je, od početka, prenapuhana priča. Bregovićeva urođena i dobitna kombinacija visokog IQ-a i drske, mangupske kleptomanije napuhala je umjetno taj balon Bijelog dugmeta. Iza njih, realno, ostalo je tek nekoliko balada i kompilacije plagijata u maherski osmišljenoj ambalaži. Indexi su, gledano po opusu i striktno muzikološkim kriterijima, za Dugme, (iako daleko manje profitabilnosti), nedostižna institucija. ka Das ist Walter<<Dugme je jedino bilo dobro dok je u grupi bio Bebek dobra muzika i tekst, a posle Bebek su imali par pjesama ostalo je crtani film. A Indexi su čitavo vrijeme bili odlični

Komentator

Onaj ko voli ovu vrstu muzike, zna da to više niko i ne pravi, tako da se jedino mogu slušati ljudi koji su je nekada pravili. Naravno, nije to kao što je bilo, ali nije ništa kao što je bilo. Meni je ovo super uz vremensku distancu slave Dugmeta, opet je bolje od svih novih pokušaja muzike, bez instrumenata, pjevača, tekstova, sklada i svega onog što čini muziku. Tifa i Dugme su uvijek i bili za probranu ekipu. Ko to ne shvata, neka se ne brine i sluša nešto drugo. Čudi me ovakav naslov na ovom portalu.

Neka ba

Trudio se Tifa. Bio malo pod „gasom“, ispo iz ritma, fulio. Šta ćeš. Nije baš profesionalno. I Amy Winehouse je bilo neprijatno gledat na zadnjoj turneji kad je bila totalno u „offside“.

***

***

Sasa

***

Urbano, samo urbano

*promijeni* ( Vidiš, "Sasa", pogriješiš u pisanju i ispraviš tipfeler, nije viša matematika!)

Iva

>>Dugme je, od početka, prenapuhana priča. Bregovićeva urođena i dobitna kombinacija visokog IQ-a i drske, mangupske kleptomanije napuhala je umjetno taj balon Bijelog dugmeta. Iza njih, realno, ostalo je tek nekoliko balada i kompilacije plagijata u maherski osmišljenoj ambalaži. Indexi su, gledano po opusu i striktno muzikološkim kriterijima, za Dugme, (iako daleko manje profitabilnosti), nedostižna institucija. ka Das ist Walter<< U pravu si.Zato je Dugme pjevalo na Skenderiji 70-tih a Indeksi u Velikoj

Iva

***

/ Najnovije