Tifa o tuči s Alenom Islamovićem: Nismo u ljubavi, ne volim muškarce

Radiosarajevo.ba
Tifa o tuči s Alenom Islamovićem: Nismo u ljubavi, ne volim muškarce
Mladen Vojičić Tifa je okupio novi bend i uskoro će predstaviti publici nešto novo. Za sada se sve radi polako, a u bendu su Nermin Dedić Fićo, Neno Arifović, Saša Pejaković, Vlado Podany.

"Probe su u toku, a u planu su nove pjesme i svirke. Ja sam u Sarajevu sad češće nego što sam u Beogradu. Kada se sve sabere, u Beogradu sam mjesec dana godišnje, ostalo vrijeme provodim u Sarajevu", kaže Tifa.

Pjevač je u diplomatskom stilu prokomentirao i tuču s Alenom Islamovićem, a događaj iz Budve kada je udario glavom kolegu iz benda Bijelo dugme jer mu je otpjevao dio dionice se prepričavao sedmicama.

Alen je uzvratio udarcem nogom, a danima se demantirala cijela priča dok se nije pojavio snimak.

"Ma, to nije ništa. Bilo i prošlo. Ja i Alen smo se gurali, spotakli se, i to je to. Takve se stvari dešavaju. Brega je to najbolje objasnio, mi nismo članovi crkvenog hora, niti hora u džamiji, nego rock and roll pjevači. U kakvim smo odnosima? Nismo u ljubavi, ne volim muškarce. Mi smo prije svega profesionalci, a 9. marta nas čeka koncert u Ljubljani, dok smo 10. marta u Beču. Idemo dalje", poručio je Tifa i tako stavio tačku na nemili događaj iz Budve za Novu godinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije