Tifa na ramenu istetovirao grb Srbije i iznenadio brojne obožavaoce

Radiosarajevo.ba
Tifa na ramenu istetovirao grb Srbije i iznenadio brojne obožavaoce
Bijelo dugme održalo je sjajan koncert ove sedmice u Chicagu i oduševilo brojne obožavatelje u Sjedinjenim Američkim Državama, no cijela zabava pala je u drugi plan nakon što je otkrivena nova tetovaža na ramenu Mladena Vojčića Tife.

Naime, nakon što je Srpskatelevizija.com objavila fotografije s koncerta ljubitelji Bijelog dugmeta na Tifinom ramenu otkrili su istetoviran grb Srbije.

Ova tetovaža izazvala je salvu komentara, a posebno su ostali iznenađeni ljubitelji njegove muzike u Bosni i Hercegovini, jer je Tifa označavao jedan od simbola otpora agresiji na BiH, kroz kultne pjesme koje su opjevale teške momente u ratnoj BiH, kao što je Grbavica.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci ljubitelje njegove muzike iznenadila je vijest da se Tifa iz Sarajeva preselio u Beograd, što je tada objasnio kazavši da ide "trbuhom za kruhom". Ipak, istaknuo je da to ne znači definitivno napuštanje Sarajeva koje voli, ali mnoge kontroverze izazvao je od tada, te je tetovaža grba Srbije samo jedna u nizu.a je začudila mnoge.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije