Saobraćajna nesreća u Los Angelesu: Navodno teško povrijeđena slavna glumica?

1
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća u Los Angelesu: Navodno teško povrijeđena slavna glumica?
Foto: PrtScr / Izvlačenje žrtve nakon udesa

Slavna glumica Anne Heche (53) hospitalizirana je, navodno u kritičnom stanju, nakon saobraćajne nesreće u petak u Los Angelesu.

Dobitnica nagrade Emmy, bila je navodno u plavom Mini Cooperu koji se zabio u kuću u bloku 1700 South Walgrove Ave. u četvrti Mar Vista, uzrokujući požar u kući, piše TMZ.

Tamošnji mediji javljaju da je automobil registriran na Anne Heche, iako PEOPLE nije neovisno potvrdio je li glumica vozila.

Nestao pripadnik Oružanih snaga BiH nakon što je priveden: Porodica moli za bilo kakvu informaciju

Nestao pripadnik Oružanih snaga BiH nakon što je priveden: Porodica moli za bilo kakvu informaciju

Predstavnik glumice kratko je rekao: "Još nemamo dovoljno informacija za komentar."

Vatrogasna jedinica Los Angelesa (LAFD) saopćila je da je nesreća izazvala  "teški požar" u kući, dodajući da je vozačica prevezena u obližnju bolnicu u kritičnom stanju. 

Heche je navodno intubirana, ali se očekuje da će preživjeti, tvrdi TMZ.

Snimka Sky5 prikazuje da je Heche izgledala pri svijesti i komunicirala s vatrogascima dok su je na nosilima stavljali u vozilo hitne pomoći.

LAFD je odgovorio na poziv oko 10.56 sati, pri čemu su 59 vatrogasaca trebali oko 65 minuta da ugase plamen i izvuku vozačicu, navodi se u priopćenju.

"Ovdje smo doista imali višestruki incident", rekao je kapetan LAFD-a Erik Scott za KTLA. "Imali smo značajan sudar, imali smo zaglavljenje žene unutra, imali smo automobil koji se zapalio, a onda smo imali kuću u kojoj je došlo do velikog požara."

Svjedoci su rekli za TMZ da se Heche prvo zabila u garažu stambenog kompleksa prije nego što je krenula u rikverc i pojurila, udarivši u obližnju kuću ubrzo nakon toga.

Vozeći se Preston Wayom, jednosmjernom ulicom, Heche je navodno prošla znak "stop" na raskrsnici Walgrove i prošla kroz veliko grmlje prije nego što je automobil udario u kuću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije