Tea Tairović snažnom porukom 'No War' oduševila na svom koncertu u Sarajevu

1
Radiosarajevo.ba
Tea Tairović snažnom porukom 'No War' oduševila na svom koncertu u Sarajevu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Tea Tairović, koncert u Skenderiji

Pjevačica Tea Tirović oduševila je prisutne na svom prvom solističkom koncertu u Sarajevu, donoseći ne samo muzički doživljaj već i snažnu poruku koja prelazi lokalne granice. Tokom izvođenja pjesme Balkanija, Tea je istakla svoj angažman za mir na Balkanu i šire.

Uz pjesmu koja već nosi snažne poruke o regionalnom jedinstvu, Tea je učinila nešto posebno. Na velikim ekranima pozornice, publika je ugledala riječi "No War" (Nema rata).

Ovaj snažan apel za mir postao je centralni dio performansa, naglašavajući potrebu za zajedništvom i mirom ne samo na Balkanu, već i širom svijeta.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Umjesto tradicionalnog mahanja zastavama, igrači na sceni su mahali bijelim zastavama, simbolizirajući želju za primirjem i sigurnošću. Ovaj gest nije samo umjetnički izraz, već i poziv na dijalog i razumijevanje među narodima.

Na kraju izvođenja pjesme, Tea se emotivno obratila publici: "Želim nam svima mir, slogu i ljubav. Neka svijet, kao i mi, živi u miru."

@radiosarajevo

Spektakl u Skenderiji: Tea Tairović održala koncert u Sarajevu 🎥 Dženan Kriještorac/ Radiosarajevo / / #teatahirovic #skenderija #koncert #radiosarajevo

♬ original sound - radiosarajevo

Njene riječi odjeknule su Skenderijom i poslale snažnu poruku o važnosti zajedništva i mira, ne samo u muzici već i u životu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije