Tarik Filipović u Doboju: "Fotografirah s osmijehom"

3
Radiosarajevo.ba
Tarik Filipović u Doboju: "Fotografirah s osmijehom"
Foto: Instagram / Tarik Filipović

Glumac i voditelj Tarik Filipović svakodnevno na svom Instagram profilu dijeli trenutke iz života, a sada je pokazao i mural koji ga oduševio.

Tarik je u Doboju uočio mural srbijanskog glumca Miodraga Petrovića Čkalje. “Eee, ovo je mural. Fotografirah s osmijehom”, napisao je Tarik uz fotografiju.

Miodrag Petrović Čkalja ostvario je veliki broj uloga na filmu i u TV serijama, a prije 18 godina je napustio svijet. Najbolje uloge ostvario je u serijama Servisna stanica (1959), Ljubav na seoski način (1970), Kamiondžije (1972), Vruć vetar (1980) i Kamiondžije 2 (1983), kao i u filmovima "Orlovi rano lete" (1966), "Bog je umro uzalud" (1969), "Paja i Jare" (1973), "Avanture Borivoja Šurdilovića" (1980) i "Kamiondžije opet voze" (1984).

Objavljeni rezultati: Za koga su birači iz Bosne i Hercegovine glasali na izborima u Hrvatskoj?

Objavljeni rezultati: Za koga su birači iz Bosne i Hercegovine glasali na izborima u Hrvatskoj?

Podsjećamo, Tarik Filipović je nedavno boravio u Barceloni gdje je snimao film “42 sekunde”, koji govori o Draganu Matutinoviću, vaterpolo treneru koji u Španiji ima status legende otkad je tamošnje vaterpoliste odveo do prve olimpijske medalje.

Mural Čkalje - undefined

Foto: Instagram: Mural Čkalje

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije