Lejla Filipović progovorila o porodici i karijeri, ali i neugodnom iskustvu

2
Radiosarajevo.ba
Lejla Filipović progovorila o porodici i karijeri, ali i neugodnom iskustvu
Foto: Instagram / Lejla i Tarik Filipović

Bivša misica i manekenka Lejla Filipović često se nalazi na listi modnih ikona estradne scene, a teško je povjerovati da je ove godine proslavila 45. rođendan.

Nedavno je supruga, poznatog glumca Tarika Filipovića otvorila i svoju web-stranicu na kojoj sa svojim obožavateljima dijeli nove poslovne projekte, među kojima je i izrada čaja, koje zbog situacije s pandemijom još nije do kraja realizirala.

U razgovoru za Story.hr. Lejla Filipović otkrila je u čemu je tajna njene vitke linije i šta misli o tretmanima ljepote i estetskim zahvatima kojima mnogi pokušavaju zadržati mladenački izgled što duže.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

"Lagala bih kad bih rekla da za moju figuru nije zaslužna genetika jer najvećim dijelom jest. Već i ptice na grani znaju o mojoj nesretnoj ljubavi s teretanom. Povremeno sam je varala s drugim oblicima vježbanja, ali joj se uvijek vraćam. Što znači da sam u vježbaju neredovita, ali trudim se. Uskoro krećem na satove plesa kod moje drage Larise Lipovac Navojec i tome se neizmjerno veselim. Zadnjih godina dosta pazim na prehranu i dosta sam disciplinirana. Nisam nikad na dijeti, jedem sve, ali umjereno. Kad su neka druženja, proslave, onda se baš opustim jer stvarno uživam u hrani. Ne shvaćam kako netko može reći da mu hrana služi samo za preživljavanje", ispričala je Lejla.

Osvrnula se i na temu botoksa i otkrila kako se starenja ne boji. 

"Za sada ne koristim botoks ni filere, ali nemam ništa protiv njih. Zadovoljna sam kako nosim svoje godine i sitne borice koje imam, ali isto tako ne bih odbila mogućnost da nekad nešto od toga isprobam", kaže Lejla. Na pitanje ima li nekoga ko joj pomaže oko kućanskih poslova, Lejla se prisjetila neugodnog iskustva koje im je priuštila bivša kućna pomoćnica s kojom su završili na kraju i na sudu.

"S obzirom na ružan scenarij koji nam je priredila naša bivša pomoćnica, jako mi je teško pustiti nekoga novoga u kuću. Sad sam jedino opuštenija jer nam niko više nema ništa "za otuđiti". Imam divnu gospođu koja mi dolazi samo jednom sedmično, ali to mi je dovoljno. Sve radim sama, kao i većina žena, naravno uz pomoć supruga i malu pomoć djece",  kazala je Lejla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije