Tarik Filipović od 17. godine 'ratuje' s tim i sada je odlučio riješiti problem

1
Radiosarajevo.ba
Tarik Filipović od 17. godine 'ratuje' s tim i sada je odlučio riješiti problem
Foto: Instagram / Tarik Filipović

Glumac i voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš?" Tarik Filipović odlučio se riješiti jednog problema s kojim se bori od svoje 17 godine. U jednoj zagrebačkoj estetskoj poliklinici odlučio je metodom CoolSculpting se riješiti podbratka.

"Akteri ja i CoolSculpting metoda s kojom cu se konačno riješiti podbratka s kojim ratujem od svoje 17. godine. U onoj pjesmi se radio nije spasio, ali u ovoj je podbratku kraj", rekao je glumac u videu koji je podijelio na svom Instagram storyju tijekom tretmana.

Riječ je o tretmanu kojim se jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize. Prije dvije godine u jednom intervju Tarik je rekao kako se njemu višak kilograma najviše vidi na trbuhu i podbratku s kojim nije zadovoljan od mladosti i zato je sada odlučio riješiti svoj problem.

Tarik Filipović - undefined

Foto: Instagram: Tarik Filipović

Kada je prije osam godina na Tarika naletio automobil dok je prelazio pješački prijelaz zadobio je ozljede zbog kojih je bio i na operaciji i nakon rehabilitacije počeo je i intenzivnije vježbati, piše Večernji.ba.

"Smijao sam se treneru Asimu kad je rekao da ću se još “navući” na vježbanje. No stvarno jesam pa možda na kraju i trener postanem, kaže kroz smijeh dodajući kako svima govori da se počnu brinuti za svoje tijelo", rekao je tada Tarik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije