Tajči se pohvalila novom frizurom: "Nikada nemojte postati toliko ozbiljni..."

0
Radiosarajevo.ba
Tajči se pohvalila novom frizurom: "Nikada nemojte postati toliko ozbiljni..."

Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči jedna je od prvih pop ikona s ovih prostora, a njene frizure i haljine kopirale su djevojčice i djevojke godinama.

Poluduga plava kosa bila je i ostala njen zaštitni znak kojem je vjerna do danas, ali, to ne znači da i s takvim stilom nema mjesta za značajne promjene.

Tajči je svoj poludugi bob osvježila šiškama.

Omiljena poslastica: Prijeti li svijetu nestanak čokolade?

Omiljena poslastica: Prijeti li svijetu nestanak čokolade?

"Nikada nemojte postati toliko ozbiljni da ne odrežete šiške", napisala je glazbenica uz fotografiju na kojoj se pohvalila novom frizurom. Uz to je označila svoju frizerku Christinu Riveru koja je zaslužna za njen novi izgled.

Nije dugo trebalo da našoj glazbenici s američkom adresom pratitelji počnu sipati komplimente, pohvalili su ovaj svježiji izgled, a neki su kazali i da bi se po uzoru na nju također ošišali.

Tatjana je jedna od najuspješnijih muzičarki na našim prostorima, a iz medija i glazbe povukla se na samom vrhuncu i to kad je imala samo 21 godinu, piše Gloria.

Mnogi su se začudili da odlazi od megauspješne karijere i seli u Sjedinjene Američke Države gdje je osnovala porodicu.

Glazbom se nikada nije prestala baviti, ali se umjesto pop hitova okrenula duhovnoj muzici.

S pokojnim suprugom Matthewom Cameronom je sarađivala u stvaranju muzike, a podigli su i tri sina.

Porodicu je zadesila tragedija 2017. kada je od raka pluća preminuo njezin suprug. Tajči se otad posvetila duhovnim obnovama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije