Sylvester Stallone praznike proveo u bolnici

Radiosarajevo.ba
Sylvester Stallone praznike proveo u bolnici
Holivudski glumac Sylvester Stallone 2018. godinu dočekao je u bolnici.

Tahikardija, visok pritisak i vrtoglavica su, navodno, samo dio simptoma koji muče glumca italijanskog porijekla. Doktori su mu preporučili da uradi sve standardne pretrage.

Uz Stallonea je bila i njegova supruga Jennifer Flavin  s kojom je u braku već 21 godinu, a imaju tri kćerke. Upravo ona, kažu njihovi prijatelji, Stallonea čini mladim i zdravim.

No, ni supruga ga nije mogla zaštiti od  stresa koji je  proživio nakon što je prošle godine optužen za silovanje. Njegova bivša koleginica tvrdi kako ju je Stallone 1990. silovao u uredu u gradu Santa Monica, u Kaliforniji.

"To se nikada, nikada nije dogodilo. Jedno je ići protiv mene u nadi da će izvući neki novac, no ovim je beskrajno povrijedila moju porodicu, a posebno kćerke Sistine, Sophia i Scarlet", rekao je Stallone koji negira da je stres zbog tih optužbi razlog posjete bolnici.

On je, kaže, sada ipak čovjek u godinama koji se mora paziti.

“Ovo je smiješno, lažna priča. Stalonea do sada niko nije kontaktirao zbog ovog navodnog incidenta, ni ljudi iz vlasti niti bilo ko drugi”, rekao je Staloneov predstavnik za odnose sa javnošću, a zatim se i sam Silvester javio na račun skandaloznih tvrdnji.

“Jedna je stvar napadati mene, ali napadati nedužne koji žive svoj život i čije su reputacije ugrožene ovim tvrdnjama je užasno. Oni će nositi ovo na svojim plećima do kraja života. To je jako okrutno”, zaključio je Stalone mislići na svoju ženu i kćerke.

Ostaje da sačekamo i vidimo koji je pravi razlog što čuveni Roki boravi u bolnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije