Svjetski poznata glumica balkanskih korijena mjesecima tajila da je rodila dijete

0
Radiosarajevo.ba
Svjetski poznata glumica balkanskih korijena mjesecima tajila da je rodila dijete
Foto: EPA-EFE/Instagram/Stana Katić / Ilustracija

Stana Katić i njezin suprug Kris Brkljač postali su roditelji prošle zime, a vijest je otkrivena tek sad, zahvaljujući objavi povodom Dana očeva.

Kanadskoj glumici hrvatskih korijena Stani Katić uspjelo je ono što mogu rijetke holivudske zvijezde.

U potpunoj tajnosti samozatajna zvijezda kriminalističke serije "Castle" prvi put je postala mama u 44-oj godini.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Prinova je stigla na svijet još krajem prošle godine, a za nju se doznalo zahvaljujući Staninoj objavi povodom nedavnog Dana očeva. Svom suprugu, financijskom savjetniku Krisu Brkljači čestitala je praznik.

"Sretan dan očeva mojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donijela bila je udaja za tebe. Volimo te i drago nam je što dijelimo život" napisala je u nedjelju, 19. juna na Instagramu.

"Ove zime dobili su dijete i uživaju u porodičnom životu", potvrdio je sretnu vijest njezin predstavnik za odnose s javnošću, objavio je USMagazine, piše Gloria.

Zasad nije poznato jesu li dobili djevojčicu ili dječaka, no ako par ovog ljeta posjeti stari kralj, Hrvatsku, mogli bi doznati odgovor i na to pitanje.

Jedna od najtajanstvenijih glumica, zvijezda filma o Jamesu Bondu "Zrno utjehe" i njezin dugogodišnji dečko, vjenčali su se prije sedam godina u Dalmaciji.

Od tada do danas mogle bi se na prste jedne ruke nabrojati prigode kad su se zajedno pojavili u javnosti, stoga nikoga nije začudilo kad je jesenas objavila da nakon što je 2016. napustila seriju kojom se proslavila i izgradila karijeru na velikom platnu, uzima pauzu od glume.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije