Svjetski mediji: Angelina Jolie stigla u Ukrajinu, objavljena i snimka

1
Radiosarajevo.ba
Svjetski mediji: Angelina Jolie stigla u Ukrajinu, objavljena i snimka
Foto: Twitter/Suspilne News / Angelina Jolie stigla u Ukrajinu

Angelina Jolie stigla je u grad Lavov u ratom pogođenoj Ukrajini.

Na Twitteru je osvanula snimka glumice u jednom kafiću. Stigla je u sivom topu i širokim hlačama u sivim tonovima, s ruksakom, bez puno šminke i s kosom podignutom u punđu, piše Index.hr.

Inače, Angelina Jolie poznata je po svom radu s izbjeglicama pa je odmah na početku ruske agresije na Ukrajinu upozorila na stradanja civila.

Savez danas odlučuje o imenovanju Sergeja Barbareza na mjesto selektora reprezentacije BiH

Savez danas odlučuje o imenovanju Sergeja Barbareza na mjesto selektora reprezentacije BiH

"Kao i mnogi od vas, molim se za ljude u Ukrajini. Moj fokus, kao i fokus mojih kolega, jest učiniti sve moguće kako bi se osigurala zaštita i osnovna ljudska prava raseljenih osoba i izbjeglica u regiji", napisala je tada glumica na Instagramu.

"Već smo vidjeli izvještaje o žrtvama i ljudima koji su počeli bježati iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo što će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka ne može se precijeniti", dodala je.

Glumica nije objavila na zvaničnim kanalima na društvenim mrežama da je stigla u Ukrajinu, ali vijest su prenijeli brojni svjetski mediji. Jedan od njih je i Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije