Svi se pitaju kako joj uspijeva da nešto ne ispadne iz ovog malenog kupaćeg

Radiosarajevo.ba
Svi se pitaju kako joj uspijeva da nešto ne ispadne iz ovog malenog kupaćeg
Foto: Instagram / John Legend i Chrissy Teigen na odnoru u Italiji

Muzičar John Legend i njegova supruga, manekenka Chrissy Teigen, posljednjih su dana na porodičnom odmoru u Portofinu.

Šarm talijanskih gradića i veselih starih uličica izmamio je slavni par i njihovu djecu da odu u šetnju i maknu se sa svoje luksuzne jahte, a paparazzi im standardno nisu dali mira.

Neodoljiva manekenka osebujnog stila bez dlake na jeziku poznata je kao vrsna kuharica, ljepotica i iskrena blogerica koja o majčinstvu, seksu i bračnom životu progovara bez uljepšavanja stvarnosti, a u slobodno vrijeme voli objavljivati provokativne fotke na Instagramu, na kojima su u prvom planu većinom – njezine grudi.

Da svoje obline itekako voli, Chrissy je još jednom dokazala u šetnji s porodicom, pa je tako za posjet slastičarnici i jedenje sladoleda obukla bež kupaći nevjerojatno dubokog dekoltea i cvjetni kaftan.

Manekenkine grudi plijenile su pažnju prolaznika.

Chrissy je rodila prije samo 13 mjeseci, no već ima besprIjekornu liniju, a svoje obline naglašava svakom prilikom. Njezina odjevna kombinacija ovog je puta okretala glave, a kada vidite njezine fotografije, morate se zapitati kako se uspijeva boriti s time da joj nešto ne ispadne iz tog malenog kupaćeg.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije