Svi pričaju o političaru Damiru: Mišićavi zastupnik ne izlazi iz teretane

4
Radiosarajevo.ba
Svi pričaju o političaru Damiru: Mišićavi zastupnik ne izlazi iz teretane
Foto: Instagram / Damir Habijan

Dok je bio u HDZ-u, ginekolog Darko Milinović iz Hrvatske volio je pozirati golog torza i uživao bi kad bi ga mediji nazivali ličkim Putinom.

Otkad je izbačen iz stranke, neki drugi HDZ-ovci rado javnosti pokazuju svoje mišiće. Pogotovo je to očito za šefa varaždinskog HDZ-a, saborskog zastupnika Damira Habijana.

Njegov je Instagram pun nabildanih fotografija u kupaćim gaćama s istaknutom tetovažom na desnom ramenu, a tu i tamo zaluta i pokoja u pripijenom odijelu.

Koncert Sarajevske filharmonije: Publiku očarala njemačka violinistica Mira Foron

Koncert Sarajevske filharmonije: Publiku očarala njemačka violinistica Mira Foron

Saborski zastupnik često objavljuje snimke kako trenira crossfit, trči i vozi bicikl.

"Ne bavim se teretanom i bodybuildingom nego s crossfitom. Dakle, ne bildam nego se bavim nečim što mi odgovara za oslobođenje od stresa", svojedobno je izjavio za lokalne medije objašnjavajući da je crossfit kombinacija dizanja utega, aerobnih vježbi i gimnastike, piše Slobodna Dalmacija.

Vježba 45 do sat vremena dnevno, četiri puta sedmično.

"Izgled mi nije u prvom planu, nego da se ispucam", dodao je Habijan.

Diplomirani je pravnik, nije oženjen, a bio je i predsjednik Gradskog vijeća Varaždina te odvjetnik u Odvjetničkom društvu 'Uskoković i partneri'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije