Svi čekaju obraćanje Taylor Swift, a ona organizuje privatnu zabavu: Nije rekla ni jednu riječ

0
Radiosarajevo.ba
Svi čekaju obraćanje Taylor Swift, a ona organizuje privatnu zabavu: Nije rekla ni jednu riječ
Foto: EPA - EFE / Taylor Swift

Taylor Swift u utorak je organizirala privatnu zabavu, o otkazivanju koncerata u Beču nije se oglasila, a već sutra zabavljat će obožavatelje u Londonu.

Prije tačno sedmicu dana u Beču su otkazani koncerti Taylor Swift zbog straha od terorističkog napada. Fanovi su bili tužni, a pjevačica o otkazivanju koncerata nije rekla niti riječ. Sutra će već nastupiti u Londonu, a sada je poznato je šta je pop-senzacija radila poslijednjih dana.

Taylor je u utorak navečer napravila privatnu zabavu u Londonu za svoj tim od 200 ljudi, piše Daily Mail. Bila je u opuštenom izdanju i svima omogućila besplatni provod i prijevoz.

Srbijanski mediji raspisali se o teškom životu hrvatske sportistkinje: 'Mnogo se napatila'

Srbijanski mediji raspisali se o teškom životu hrvatske sportistkinje: 'Mnogo se napatila'

"Taylor je jedna od najdarežljivijih pop-zvijezda na svijetu i priredila je ovu zabavu kako bi zahvalila svom timu na njihovom napornom radu. Unajmila je Annabel's za noć i postavila besplatan bar. Bila je sjajna noć i svi su cijenili Taylorin trud. Sutra će se vratiti napornim pripremama za prvu noć na Wembleyu", rekao je izvor za strane medije, piše ShowBuzz.

Podsjetimo, Taylor će već sutra na stadionu Wembley započeti seriju od čak pet rasprodanih koncerata, koji su na rasporedu od 15. do 20. augusta. Britanska policija ranije je rekla da ništa ne ukazuje da bi planirani napad u Beču mogao utjecati na njene koncerte u Londonu, a više o tome pročitajte OVDJE.

Nakon koncerata u Londonu, pjevačica će se vratiti u Sjevernu Ameriku na posljednje koncerte turneje "Eras".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije