Svako na svoju stranu: Kraj slavnog braka nakon devet godina

Radiosarajevo.ba
Svako na svoju stranu: Kraj slavnog braka nakon devet godina
Još su se prije nekoliko mjeseci ljubili i grlili po plažama Barbadosa, no penzionisani slavni bokser Vladimir Kličko (41) i holivudska glumica Hayden Panettiere (28), sreću koja je trajala punih devet godina, više ne dijele.

Osvajač olimpijskog zlata rođen u Kazahstanu, Vladimir Kličko i američka glumica Hayden Panettiere prekinuli su ljubav koja je trajala devet godina.

Godine 2013. su se i zaručili, no nikada nisu stali pred oltar. Sve je još bilo idilično prije tri godine, kad je na svijet došla njihova princeza po imenu Kaya. Jednako je tako idilično izgledao i njihov odmor na Barbadosu prije nekoliko mjeseci.

Međutim, kako pišu svi svjetski mediji u toku su njihovi dogovori i pregovori oko zajedničkog skrbništva nad kćerkicom.

Hayden_muskarac_Profimedia.jpg - undefined

Foto: Profimedia

"Hayden i Vladimir su u i dalje u dobrim odnosima i prijateljski raspoloženi. Ostat će jedan drugome značajan dio života. Hayden se vratila u Los Angeles i želi u miru promisliti kako će dalje usmjeriti svoj život'" piše Daily Mail.

Par je bio zanimljiv i zato jer su u zajedničkim izlascima uvijek izazivali pažnju- on je visok 199 cm, a ona je 49 centimetara niža. To im, dakako, nije nimalo smetalo

Ova je vijest u američke medije dospjela dan nakon što su Hayden paparazzi uhvatili u nimalo bezazlenom izlasku sa zasad nepoznatim, naočitim muškarcem koju ju je držao za ruku.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije