Svaku noć druga: Holivudski glumac spavao s čak 12.775 žena

Radiosarajevo.ba
Svaku noć druga: Holivudski glumac spavao s čak 12.775 žena
Ako sam i griješio u odnosima sa ženama, to je samo zato jer sam bio ovisan o ljubavi, kazala je holivudska legenda Warren Beatty za kojeg se otkrila da je u toku svog života spavao čak s 12.775 žena.

"Ako sam bio ludo zaljubljen, a nije išlo sve kako bi trebalo, moji kreativni impulsi bi sublimirali. Počeo bi odmah tražiti drugu osobu jer sam mislio da je prethodna bila pogreška, i da je najbolje otići", objasnio razloge svog razvratnog života Casanova 20. stoljeća, 80-godišnji Beatty.

Izgubio je nevinost s 20, a onda je, ako je polazna brojka tačna, svaki dan ili svaku noć proveo s drugom. Zbog toga, njegov životopis nije ništa drugo no nabrajanje holivudskih ljepotica koje su ničice padale na njegov šarm, sve dok se 1992. godine nije oženio za Annette Benning, s kojom je od tada u braku i s kojom ima četvero djece.

Među onima koje je zaveo bile su Joan Collins, Natalie Wood, Brigitte Bardot, Faye Dunaway, Anjelica Houston, Elizabeth Taylor, Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Angie Dickinson, Madonna, ... 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije