Šuška se šuška: Da li Shawn Mendes ljubi doktoricu Mirandu Jocelyn (51)?

0
Radiosarajevo.ba
Šuška se šuška: Da li Shawn Mendes ljubi doktoricu Mirandu Jocelyn (51)?
Foto: Instagram / Shawn Mendes i Miranda Jocelyn

Već se dugo nagađa da pjevač Shawn Mendes (24) ljubi 27 godinu stariju doktoricu Mirandu Jocelyne (51), a mnoge je začudilo kako mladoliko izgleda s obzirom na godine.

Kiropraktičarka poznaje Shawna od 2018. godine, a na svom Instagram profilu, tokom godina, podijelila niz fotografija sa mladim pjevačem.

Prema njenoj službenoj web stranici, ima više od 20 godina stručnosti u području kiropraktike i rehabilitacije. Koristi "biomehaničku procjenu u kombinaciji s tehnikama manipulacije zglobova i mekih tkiva" i specijalizirala se za "Prilagodbe kralježnice i ekstremiteta".

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Miranda je zbog svoje specijalizacije u biomehanici i biodinamici jako poznata među američkim zvijezdama, a njene medicinske usluge koristili su i pjevač Justin Bieber (29) i Justinova supruga Hailey Bieber (26), manekenka Kendall Jenner (27), pjevač Justin Timberlake (47), kantautor Omar Apollo (25), košarkaš Blake Griffin (34), a bila je i službena doktorica Big Three Summer Basketball lige.

Jocelyne je 2019. podijelila crno-bijelu fotografiju sa Shawnom.

"Tako sam ponosna", napisala je uz fotku.

Još nije potvrđeno da su više od prijatelja, a prvi put su potaknuli glasine o romansi prošlog jula nakon zajedničkog ručka. Viđeni su skupa na raznim izletima i Jocelyne često dolazi u njegov domu. Također, prisustvovala je sa Shawnom na after partyu Grammyja, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije