Surova poruka Ramba Amadeusa roditeljima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Husoo

Pa bolan rambo ti onda nemas pojma kako je ovdje kod nas ( i u crnoj gori ) imas li osnovnog dojma. Ti pricas o mentalnoj higijeni i potrebi raznovrsnih kvalitetnih TV sadrzaja a Vucic kupuje oruzje i planira nam novi genocid.

kukulele kukulele ima glavu kao tele

napokon dobar članak na portalu

Role

Tako je! Roditelji gledaju Zadrugu i sve te reality show sadržaje gdje im moralne nule pokazuju nivo ponašanja i bitisanja i kako onda očekuješ da će dijete biti bolje, da će poslušati Beatles-e ili zapitati se šta je to misoni pokus "Schrödingerova mačka", istražiti nešto o kvantnoj mehanici, poslušati Baha, otići u pozorište, posaditi drvo, pokupiti smeće. Jednostavno to je nespojivo, život pod kišobranom bitisanja reality show-a, puhanja u šišu, kladionice ne donosi ništa dobro, kako za onog koji živi takvim životom tako i po okolinu, mikro sredinu, naciju i državu. Izu ovih razloga imamo društvo u BiH i okruženju kakvo jeste.

Brifer

Kad imas roditelja od 50 godina koji ja 24 sata online na world of tanks hahahaha taj ne konta ni da ima djecu hahahah

Šud

Istina boli bravo Megacaru!

Gost

Sve djeca pokupe od roditelja i starijih... Prema tome, pamet u glavu i spasavajte djecu od ovog vremena punog zla dok jos imate koga..

/ Najnovije