Suprugu Aleksandre Prijović pozlilo nakon njenog nastupa: Pjevačica zapomagala i plakala

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hmm

Pfizer s odgodom?

Error

Hahaha normalan covjek

Durda

Pitanje jer sto konzumirao od hrane i pica premlaf za neke ozbiljnije probleme ali ako vodis neuredan zivot to te ceka ne trcati samo za novcima

Ne pijem dok Paja vozi

Pfizer s odgodom? ka Hmm Jel to pitaš jer jer si se bocnuo 💉 pa te uhvatila prpa

Hmm

Jel to pitaš jer jer si se bocnuo 💉 pa te uhvatila prpa ka Ne pijem dok Paja vozi Da. Ko ce odgovarati za to?

zasto mediji sute?

Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) tiho su objavili novi izveštaj u kojem priznaju stotine hiljada slučajeva ranije neotkrivenih povreda izazvanih mRNA vakcinama protiv Covid-a. CDC je otkrio da je primio zapanjujućih 780.000 ranije neotkrivenih izveštaja o širokom spektru štetnih efekata izazvanih vakcinacijom protiv COVID-19. Zabrinjavajuće je da je administracija predsednika demokrata Džoa Bajdena pokušala da sakrije izveštaje od javnosti. Međutim, CDC je bio primoran da objavi informacije po nalogu suda. Ovi izveštaji su dodatak šokantnom broju slučajeva koje je već otkrio Sistem za izveštavanje o neželjenim događajima vakcine (VAERS). Otkrića dolaze nakon što je savezna vlada preduzela trogodišnju intenzivnu kampanju da delegitimiše takve razgovore kao “štetne dezinformacije”. Izveštaji su dostavljeni CDC-ovom sistemu za izveštavanje V-Safe. Većina pacijenata u izveštajima patila je od srčane insuficijencije, pobačaja, napada, nesvestice, Belove paralize (delimična i privremena paraliza lica) i kao rezultat injekcija mRNA protiv Covid-a. Nove informacije objavljene su kao rezultat januarskog sudskog naloga američkog okružnog sudije Metjua Kačmarika. Predstavljamo V-Safe podatke koje je prethodno detaljno naveo advokat za građanska prava Aaron Siri.Ti podaci su otkrili da je otprilike 7,7 odsto od 10 miliona učesnika sistema, 800.000 ljudi, prijavilo da im je potrebna medicinska nega nakon što su primili injekciju protiv Covida.

Nebitno

Trka za parama pa se izmorio.

Ne pijem dok Paja vozi

Da. Ko ce odgovarati za to? ka Hmm Pa oni koji su dozvoli da 💉 uđe u BiH

/ Najnovije