Supruga Petra Graše objavila prvu fotografiju sa njim i kćerkicom Albom

0
Radiosarajevo.ba
Supruga Petra Graše objavila prvu fotografiju sa njim i kćerkicom Albom
Foto: Screenshot/Instagram / Hana Huljić Grašo

Hana Huljić Grašo objavila je na svom Instagramu prvu porodičnu fotografiju snimljenu u šetnji sa svojim suprugom Petrom Grašom i njihovom kćerkom Albom.

Splitska pjevačica Hana Huljić Grašo rijetko dijeli privatne trenutke na društvenim mrežama.

Posebno pazi na privatnost svoje kćerke Albe. Međutim, kako bi podijelila radost porodičnog trenutka, 33-godišnja muzičarka nedavno je odlučila objaviti prvu porodičnu fotografiju.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Na fotografiji se vidi kako pozira sa suprugom Petrom Grašom i njihovom mezimicom tokom večernje šetnje, što je rastopilo Hanine pratitelje.

"Kako vas je lijepo vidjeti, prelijepa slatka obitelj", "Ajme, kako je preslatka, baš ste predivni sve troje, Hana", "Predivni", "Napokon", "Slatkoća malena", "Ma divni ste vi veliki, al' ta vaša malena je čudo", "Vrijeme leti, ona već šeta", "Obitelj divnih i pristojnih ljudi", samo su neki od komentara ispod objave. 

Podsjetimo, 47-godišnji pjevač i 33-godišnja pjevačica vjenčali su se 19. februara 2022. godine u Splitu, a kćerka Alba na svijet je došla 17. jula 2022. godine.

Petar Grašo će večeras, 27. januara, u 20:00 sati održati koncert na Jahorini. Kao što smo pisali ranije, pjevač posjeduje luksuzni apartman na ovoj planini u sklopu kompleksa smještenog stotinjak metara od skijaške staze i s pogledom na gustu borovu šumu na nešto više od 1500 metara nadmorske visine.

Prema saznanjima portala Radiosarajevo.ba, Grašo se već nalazi na ovoj bh. ljepotici gdje je sinoć prisustvovao otvaranju italijanskog restorana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije