Supruga milionera se požalila na život u Dubaiju: "Muž mi daje samo 70.000 eura mjesečno"

1
Radiosarajevo.ba
Supruga milionera se požalila na život u Dubaiju: "Muž mi daje samo 70.000 eura mjesečno"
Foto: Instagram / Linda Andrade

Linda Andrade (24), domaćica iz Dubaija, postala je prava internetska senzacija nakon što je u viralnom videu na svojoj drušvenoj mreži TikTok podijelila neke od iznenađujućih detalja braka s multimilionerom. Njezine riječi su ostavile mnoge u šoku.

Živi luksuznim životom o kojem mnogi mogu samo sanjati. Trenutno boravi u Dubaiju sa svojim suprugom Rickyjem Andradeom, koji je stekao bogatstvo trgujući kriptovalutama. Linda provodi dane snimajući svoj način života na TikToku, prenosi Mirror.

U svom viralnom videu pod nazivom 'Najgore stvari kad si u braku s milionerom u Dubaiju', Linda je otkrila niz šokantnih činjenica, uključujući i činjenicu da ima "samo" džeparac od 82.000 funti (184,02 KM). Ova izjava je mnoge ostavila bez riječi, a Linda nastavlja šokirati javnost svojim izjavama.

Reakcija udruženja žrtava na govor Cvijanović: Sramno, neljudski i izvan svih ljudskih normi

Reakcija udruženja žrtava na govor Cvijanović: Sramno, neljudski i izvan svih ljudskih normi

U videu, Linda stoji ispred luksuzne trgovine Tiffany & Co. i kasnije pokazuje svog kućnog ljubimca - geparda. Također dijeli snimke poruka koje je dobila od prijatelja, uključujući upit za 700.000 dolara (1.299 KM). "Svi mi uvijek traže novac", komentariše Linda.

@lionlindaa

not for the WEAK🥺 #dubai #millionaire #relationship

♬ Skenny beatz - لونگین 🍁

Linda izražava kako je pod stresom te da su joj posjete toplicama nužne. Također pokazuje trenutke uživanja u koktelima i sushi obrocima, dok komentariše kako se deblja od hrane. Na kraju videa, kamera prelazi na njezinog supruga, a Linda piše: "Prezauzet je za mene."

Očekivano, ovaj video je izazvao brojne komentare na TikToku. "Mogu li imati neke od tvojih problema?" šali se jedan pratilac. Iako su se pojavili i pozitivni komentari, neki pratioci ističu da nije ispravno da je suprug toliko zauzet, bez obzira na sve ostalo.

Poznata glumica tjera sve turiste iz malog primorskog gradića: Susjedi kipte od bijesa

Poznata glumica tjera sve turiste iz malog primorskog gradića: Susjedi kipte od bijesa

Ranije ove godine, Linda je također podijelila listu poklona koje dobiva od supruga, a na njoj su se našli izrazito skupi proizvodi i luksuzna imovina.

Na kraju videa, Linda postavlja svoje zahtjeve, uključujući potpuni pristup suprugovim bankovnim računima, ormar vrijedan 'milion dolara', mjesečne troškove od najmanje 21.000 dolara (38.982 KM), 24-karatne pozlaćene automobile, tri vile i tjelohranitelja radi zaštite od mogućih provalnika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije