Supruga i kćer poznatog rokera neprepoznatljive: 'Ne liče na sebe, šta je s licem?'

0
Radiosarajevo.ba
Supruga i kćer poznatog rokera neprepoznatljive: 'Ne liče na sebe, šta je s licem?'
Foto: Instagram / Kelly i Sharon Osbourne

Sharon Osbourne (70) pričala je o baletu u produkciji Birmingham Royal Ballet inspiriranom muzikom benda 'Black Sabbath', njenog supruga Ozzyja Osbournea (74).

Ono što su mnogi primijetili je da izgleda mlađe nego ikada.

Još uvijek je vjerna svojoj prepoznatljivoj crvenoj boji kose, a neki su komentirali kako joj je lice zategnutije, a usne veće.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

"Ovo nije Sharon; Trebao sam dva puta pogledati da shvatim da je to ona, što je učinila s licem?; I ona i Kelly su se zategnule", komentirali su ispod njene objave.

"Kada sam prvi put čula da Birmingham Royal Ballet koristi muziku Black Sabbatha, mislila sam ovo je tako čudno, potpuno neočekivano. Ko bi pomislio na ovu kombinaciju, jednostavno briljantno! Divno", rekla je Sharon u videu.

Sharon se pohvalila kako je skinula 30 kilograma u četiri mjeseca. Njena kćer Kelly također se pohvalila transformacijom izgleda nedavno.

Reality zvijezda Kelly (38) smršavjela je gotovo 40 kilograma, a priznala je kako joj je u tom procesu pomogla i operacija sužavanja želudca, kojoj se podvrgnula prije dvije godine.

Na Instagramu joj pišu kako više nije ista.

"Ovo nije Kelly; Zašto si to napravila sebi?", komentirali su joj pratitelji, dok su drugi govorili da je 'prekrasna' i 'sve ljepša'.

Inače, Sharon je u braku s muzičarem Ozzyjem Osbourneom više od 40 godina. Zajedno imaju troje djece, kćeri Aimee (39) i Kelly (38) te sina Jacka (37). Od 2002. do 2005. godine imali su svoj MTV reality show 'The Osbournes' koji je prikazivao njihov zajednički život, karijeru i brak. Njihov sin Jack i kćer Kelly često su se pojavljivali u showu.

Show je bio među najgledanijim MTV-jevim produkcijama u to vrijeme, piše portal 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije