Supruga fudbalera Petera Croucha potvrdila status najseksi mame

Radiosarajevo.ba
Supruga fudbalera Petera Croucha potvrdila status najseksi mame
Supruga nekadašnjeg reprezentativca Engleske i napadača Stouka Petera Croucha (37), proslavljena britanska manekenka Abbey Clancy (32), na odmoru u Dubaiju pokazala je savršenu liniju svega dva mjeseca nakon poroda.

Top model i glavni sudija nove sezone šoua "Britanski top model" oduševila je izgledom na jednoj od plaža gdje je boravila s porodicom, gdje su, prema fotografijama, imali savršen odmor.

Ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje u ovakvom izdanju nakon što je u januaru rodila treće dijete, sina Johnnyja. Odranije par ima dvije kćerkice, Sophiju i Liberty.

Atraktivna Abbeyi i danas slovi za jednu od najseksi žena fudbalera. Seksi mama svojevremeno je proglašena za ženu s najboljim nogama u šoubiznisu.

Inače, ona je postala slavna 2006. kao jedna od 13 finalistkinja druge sezone emisije "Britanski top model".

Prije sedam godina se pojavila u magazinu "Sports Illustrated", kada se slikala u kupaćem kostimu.

U braku sa i dalje aktivnim fudbalerom je od 2011. godine i njihov brak može biti primjer mnogima, posebno u Britaniji. Peter je već šest sezona član engleskog premijerligaša Stouka, a u karijeri je, između ostalih, nosio dresove Totenhama i Liverpoola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije