Poznata plus size manekenka u golišavom izdanju: Poslala poruku fanovima

Radiosarajevo.ba
Poznata plus size manekenka u golišavom izdanju: Poslala poruku fanovima
Foto: Instagram / Iskra Lawrence
Poznata plus size manekenka Iskra Lawrence, koja je i sama imala problema zbog uvredljivih komentara na račun fizičkog izgleda, poslala je ohrabrujuću poruku svojim pratiteljicama na Instagramu.

Uz fotografiju u dvodijelnom crnom kostimu koju je postavila na društvene mreže, 27-godišnjakinja je napisala riječi podrške svim ženama koje su nezadovoljne svojim tijelom.

“Fotka u bikiniju ne mora imati filozofski opis kako bi se opravdala. Zaslužujete poštovanje šta god obukli”, ohrabrila je Iskra svoje vjerne followerke i dodala kako niko ne moraju objavljivati golišave fotke kako bi se svidjeli drugima ako to ne žele.

“Najvažniji su vaš komfor i samopouzdanje, zato ostanite dosljedne sebi”, zaključila je Iskra.

Manekenka je prethodno progovorila o svojim mukama da zavoli sopstveno tijelo, jer su je mnoge životne situacije obeshrabrivale, gubila je angažmane zbog viška kilograma.

Priznala je da se izgladnjivala raznim dijetama koje joj nisu pomogle, nego su joj čak i naškodile zdravlju.

Iskra golišavim fotografijama na Instagramu želi naglasiti svoje bujne obline kako bi pokazala da se ne stidi svoje figure.

 

A post shared by i s k r a (@iskra) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije