Problem povratak u Hrvatsku / Suprug Elle Dvornik opljačkan u Londonu

21. 05. 2022. u 22:47:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Suprug Elle Dvornik Charles Pearce ovih je dana iz Hrvatske otputovao u London prvi put otkako je krenula pandemija, no jučer se pratiteljima na Instagramu požalio kako se našao u velikom problemu, zbog čega je njegov povratak u Hrvatsku u ovom trenutku postao nemoguć.

"Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj porodici, ali vjerujem kako su me jutros u Londonu opljačkali.

Nemam novčanik (novi, koji mi je majka kupila) niti pasoš, a britanski ured za izdavanje pasoša je zakrčen i moglo bi proći čak 13 sedmica prije nego što mi se izradi novi. Opcija premium prioritet kod izdavanja pasoša najranije bi mogao stići 10. juna. Svaki savjet i ideja će mi pomoći.

Moram se vratiti kući porodici, već mi nedostaju”, poručio je Pearce na svom Instagram profilu. 

Story na Instagramu - undefined

Foto: Printscreen / IG / charles_pearce: Story na Instagramu

Nakon nekoliko sati od story objave Charles Pearce je objavio novi u kojem se zahvaljujem mnogima koji su mu se javila sa savjetom i idejom kako da riješi problem. 

Naglasio je kako ima broj ljudi koji bi mu mogli pomoći, pa će vidjeti šta će se desiti. 

Ella Dvornik se na svom Instagram profilu do objave ove vijesti nije oglasila o ovoj situaciji u kojoj se našao njen suprug. 

Story na Instagramu  - undefined

Foto: Printscreen / IG / charles_pearce: Story na Instagramu


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA