Ella Dvornik: "Ne osjećam lice. Ne znam da li da se smijem ili da plačem"

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik: "Ne osjećam lice. Ne znam da li da se smijem ili da plačem"
Foto: Instagram / elladvornik / Ella Dvornik

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (31) na svom je Instagram profilu objavila video i s pratiteljima podijelila kako već četiri dan ne može micati lice.

"Četvrti dan. Ne osjećam lice. Ne znam da li da se smijem ili da plačem. Možda mi je puknuo anestetik ovako na smijanje haha. Bitno da sam ja konobarici inzistirala na slamci, a ne mogu usta micati", napisala je Ella ispod videa koji je nasmijao brojne pratitelje.

"Potpuno razumijem jer sam upravo i sama takva", "Ovo je najbolje što sam danas vidjela, umirem", "Ella legenda si", "Poznat mi je taj osjećaj, pisali su pratitelji", a neke je zanimalo i koji je zahvat napravila.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Iako ona sama nije otkrila o čemu je riječ neki su u komentarima pisali da je influencerica radila zube.

"Nije usne, zube je radila, pa anestetik još djeluje… upravo je gledam u restoranu, prekrasna je", napisala je jedna pratiteljica, a Ella je na Instagram storyju podijelila fotografiju iz stomatološke ordinacije i kratko napisala ‘Nije smiješno više’.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije