Studentica iz Las Vegasa tvrdi da ju je Ronaldo brutalno silovao

Radiosarajevo.ba
Studentica iz Las Vegasa tvrdi da ju je Ronaldo brutalno silovao
Foto: Instagram / Cristiano Ronaldo

Kathryn Mayorga (34), studentica iz Las Vegasa, tvrdi da ju je Cristiano Ronaldo analno silovao 2009. godine.

Ona tvrdi da se to dogodilo 12. juna u Ronaldovom apartmanu u hotelu Palms u Las Vegasu te da ju je Portugalac prisilio na seks, piše Der Spiegel

Oni se pozivaju na Football Leaks, a sada je konačno i poznat identitet djevojke pa je Ronaldo u velikim problemima.

Majorga je šutjela sve vrijeme budući da joj je on platio 324 hiljade eura u izvansudskoj nagodbi. Do iste je došlo nakon što je ona pozvala policiju i nakon što je ustanovljeno da je zaista silovana. 

Tvrdi da sada ima teške psihičke posljedice silovanja pa je odlučila progovoriti. Majorgini advokati žele sporazum proglasiti nevažećim.

Majorga i Ronaldo upoznali su se u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je Ronaldo prišao i ponudio piće. Druženje su nastavili u hotelu Palms u njegovoj sobi. 

Svi su krenuli u džakuzi, a onda se ona, kako kaže, otišla presvući u kupaonicu. Ronaldo je krenuo za njom.

"Uglavnom, zamolio me da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Kakav idiot! Smijala sam mu se jer sam mislila da je riječ o šali. Taj tip koji je toliko poznat i toliko zgodan je u biti luđak i perveznjak", ispričala je pa nastavila: "Rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim. Na što sam odgovorila da ću ga poljubiti, ali da neću dodirnuti njegov penis. Vrlo snažno je navalio na mene i počeo me dirati te je odjednom bio na meni.

Nije htjela imati seks s njim, a on ju je, tvrdi, odvukao u spavaću sobu. 

"Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donje rublje. Ponovo sam se okrenula i sklupčala u kuglu te sam pokrivala svoju vaginu. Tada je skočio na mene", rekla je studentica iz Vegasa koja je žestoko odbija ikakvu vrstu odnosa, no isti se, govori ona, dogodio.

Bez prezervativa i lubrikanata, prenosi 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije