Stručnjaci otkrili zašto je majka Meghan Markle sjedila sama na vjenčanju

Radiosarajevo.ba
Stručnjaci otkrili zašto je majka Meghan Markle sjedila sama na vjenčanju
Foto: Profimedia / Doria Ragland
Danima nakon kraljevskog vjenčanja godine još se uvijek prepričava ceremonija, seciraju se detalji, na vidjelo izlaze neviđene situacije, a tema mnogih razgovora je i majka vojvotkinje od Sussexa, Doria Ragland.

Javnost ne prestaje brujati o instruktorici joge i socijalnoj radnici, koja je na vjenčanju zablistala u haljini i kaputu s potpisom Oscara de la Rente, piše Harpers bazar.

Ono što su se svi pitali i sa žaljenjem prema majci Meghan Markle komentirali, zašto je Doria Ragland sjedila u potpunosti sama u drugom redu u kapelici St. George, gdje je održano vjenčanje.

Kako se vjerovatno mnogi drže na vjenčanjima, posebno onim crkvenim, na desnu stranu sjeda porodica mladoženje, a na lijevu mladenke, stoga je tako bilo i u ovom slučaju, u rasporedu koji su napravili sami mladenci, princ Harry i Meghan Markle.

Doria Ragland bila je jedina predstavnica porodice Meghan Markle, stoga je iz tog razloga i sama sjetila.

Posebno je zanimljiv detalj, koji su stručnjaci odmah primijetili.

Naime, DoriaRagland sjedila je tačno nasuprot kraljici Elizabeti II, a njih dvije su tako predstavljale simbole snage, elegancije i moći.

Samohrana majka nije krila koliko je ponosna na svoju kćerku, a nije se suzdržavala ni da ne pusti suzu.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije