Strastveno navijaju na Wimbledonu: Supruge i djevojke tenisera kao najljepša podrška

Radiosarajevo.ba
Strastveno navijaju na Wimbledonu: Supruge i djevojke tenisera  kao najljepša podrška
Radiosarajevo.ba / Ilustracija

London je ovih dana okupirala teniska elita jer se uveliko igra najpoznatiji grand slam turnir Wimbledon, koji važi za najstariji i najprestižniji teniski turnir, poseban zbog toga što se igra na travi.

Osim sjajne igre nekih od najboljih tenisera svijeta, sve oči su svakako uprte i u ljepotice kojih na tribinama ima na svakoj drugoj stolici.

Naime, supruge i djevojke tenisera udobno će se smjestile na posebno označena i rezervirana mjesta izuzetno blizu terenu i pozorno pratiti napete mečeve.

Upoznajte neke od njih:

Ester Satorova Berdych

Dugokosa brineta bisernobijelog osmijeha i vitkog tijela u ljetnim kreacijama rijetko će kome promaknuti. Riječ je o modelu Ester Satorovoj Berdych, supruzi češkog tenisera Tomasa Berdycha, 98. igrača svijeta.

Prirodna ljepotica i talentirani teniser u braku su već pet godina, a vjenčali su se u Monaku, u kojem on stanuje.

Camille Ringoir

Ističe se i Belgijanka Camille Ringoir, djevojka Miloša Raonića, kanadskog tensiera srbijansko-crnogorskih korijena. Par je počeo hodati prošle godine i to samo mjesec dana nakon što je Miloš prekinuo vezu s modelom Danielle Knudson.

U kratkom periodu ovaj 17. igrač svijeta i mlada manekenka pokazali su da su iznimno bliski te da je njihova veza ozbiljna.

Kim Murray

Ova 37-godišnja Britanka već je dugogodišnja posjetiteljica Wimbledona i to kao pratnja jednom od najpoznatijih tenisera svijeta Andyju Murrayju.

Britanski teniser i autorica dječjih knjiga u braku su četiri godine te imaju dvoje djece - trogodišnju Sophiju i godinu dana mlađu Edie.

Abby Querry

Lijepa plavuša koja je prije četiri godine zavela američkog tenisera Sama Querryja također se, kao i većina s ove liste, bavi modelingom.

Britanski mediji zbog njezine je ljepote i atraktivnog izgleda nazivaju kraljicom Wimbledona.

Jelena Đoković

Suprugu tenisera Novaka Đokovića, koji je potpisao ugovor s trenerom Goranom Ivaniševićem, ne treba previše predstavljati.

Jelena je itekako poznata svjetskoj, ali i bh. javnosti. Za Novaka se udala prije pet godina, a hodati su počeli davne 2005., kada je njegova karijera bila u počecima.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije