Stil bez premca: Talentirana Lupita Nyong'o će vas osvojiti lepršavim haljinama

Radiosarajevo.ba
Stil bez premca: Talentirana Lupita Nyong'o će vas osvojiti lepršavim haljinama
Lupita Nyong'o, 34-godišnja glumica, svijet je osvojila glumačkim talentom, no ono što je posebno upečatljivo jesu njen izgled i odjevne kombinacije, uvijek drugačije od ostalih.

Počevši od 2013. godine, kada je svijet saznao za Lupitu zahvaljujući filmu "12 godina ropstva", Lupita je postala znak oduševljenje, posebno za modni svijet.

Kenijsko-meksička glumica posebno voli haljine koje uvijek privuku puno pažnje, a mnogi priznaju da je to veliko osvježenje jer u Hollywoodu baš i nije lako biti izrazito poseban.

No simpatičnoj Lupiti to je pošlo za rukom više puta, kao i na nedavnoj premijeri filma "Star Wars: The Last Yedi", gdje je haljinom pomela konkurenciju.

Lupita je tom prilikom uskočila u svjetlucavu zelenu haljinu na jedno rame i s visokim prorezom za koju je zaslužan brend Halpern, iza kojeg stoji 29-godišnji dizajner Michael Halpern kojem je modna struka često zamjerala da je "previše kičast".

Iako svjetlucava haljina ne može ostati neprimijećena, Lupita ju je nosila odlično pa vjerujemo kako će Michael zadovoljno trljati ruke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije