Još jedna kćerka Brada i Angeline odlučila da se oblači kao dječak

Radiosarajevo.ba
Još jedna kćerka Brada i Angeline odlučila da se oblači kao dječak
Jedanaestogodišnja Shiloh Jolie-Pitt, prvo biološko dijete nekad najslavnijeg para na svijetu, od malih nogu nije voljela tipične stvari za djevojčice.

Ovog vikenda sličnim imidžem nas je iznenadila i njena mlađa sestra.

Naime, Angelina je ove nedjelje primijećena na sajmu u Pasadeni dje se zaputila u društvu 11-godišnje Shiloh te devetogodišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne.

Shiloh se prošetala u već za nju standardnoj majici s kapuljačom, vojničkim hlačama i pomalo začuđujućim japankama različitih boja.

Knox je za sajam odabrao donji dio trenirke, patike i plavu kratku majicu, a najveće iznenađenje je upravo Vivienne koja je inače njegovala ženski stil, a sada izgleda kao slika i prilika svoje starije sestre, prije nego se Shiloh ošišala na kratko. 

Vivienne je, po uzoru na sestru, kombinirala široku bijelu košulju, vojničke hlače s uzorkom i tene, baš onako kako to često kombinira Shiloh.

Shiloh, koju su već po rođenju pokušali etiketirati maminom i tatinom ljepotom, nikada nije krila gnušanje spram "ženskih stvari" te su joj Brad i Angelina dozvoljavali da bude ono što osjeća da bi trebala biti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije