Stav Williama će sigurno zadati novi bolan udarac za princa Harryja: 'Ne želim ga tu'

0
Radiosarajevo.ba
Stav Williama će sigurno zadati novi bolan udarac za princa Harryja: 'Ne želim ga tu'
Foto: EPA-EFE / Pričevi William i Harry sa ocem, sada kraljem Charlesom

Prema prijateljima princa Williama, u trenutnoj situaciji ne bi želio da njegov udaljeni brat princ Harry bude prisutan na njegovoj krunidbi kada za to dođe vrijeme, budući da se izvještava da braća nisu razgovarala skoro dvije godine.

Navodno, princ William nije razgovarao s princem Harryjem skoro dvije godine i ne bi želio da njegov brat bude prisutan na njegovoj krunidbi, tvrdi jedan prijatelj.

Dok su odrastali, sada udaljeni braća William i Harry dijelili su mnoge iste prijatelje, koji su bili dio njihovog bliskog i čvrsto povezane kruga. Sada, dok su se braća koja su u sukobu još uvijek zatečena u gorkom višegodišnjem sukobu – koji je pogoršan Harryjevim kritikama porodice u njegovom kontroverznom memoaru "Spare" – čini se da nema znakova pomirenja između njih, uprkos tome što su Harry i njegova supruga Meghan Markle javno pružili podršku Williamovoj supruzi, princezi od Walesa, kada je otkrila dijagnozu raka ranije ove godine.

Zastrašujući snimci oluje u Austriji: Poplavljeni dijelovi Beča, voda nosi vozila...

Zastrašujući snimci oluje u Austriji: Poplavljeni dijelovi Beča, voda nosi vozila...

Prema The Sunday Timesu, pretpostavlja se da su braća posljednji put razgovarala na sahrani njihove bake, pokojne kraljice, u septembru 2022. godine – i čak tada, prema Harryjevom memoaru, "skoro da nisu razmijenili ni riječ".

Objavljeno je da William vjerovatno neće brzo oprostiti svom mlađem bratu zbog njegovih komentara o supruzi Kate u memoaru "Spare", a prijatelji su rekli novinama da trenutno, princ od Walesa ne bi želio Harryja na svojoj krunidbi, kad god da ona dođe.

Jedan prijatelj je rekao za Sunday Times: "Oni su udaljeni, što je strašno tužno", dok je drugi dodao da Harry rijetko dolazi u razgovor s Williamom i objasnio: "Ove godine je njegov fokus bio veoma usmjeren na njegovu suprugu, njegovu djecu i njegovog oca."

Komentari prijatelja dolaze u trenutku kada Harry također ima vrlo složen odnos s njegovim ocem kraljem Charlesom, s nedavnim izvještajima koji sugerišu da ni oni više ne razgovaraju, piše Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije