Starinski modni stil Keanu Reevesa osvaja mnoga ženska srca

0
Radiosarajevo.ba
Starinski modni stil Keanu Reevesa osvaja mnoga ženska srca
Foto: Printscreen / Yourube / Keanu Reeves

Neuredna kosa i brada, zapuštenost i starinsko odjelo - tako izgleda popularni glumac Keanu Reeves i svaki put iznova oduševljava sve redom.

Ako neko zaslužuje da se nazove pobornikom prirodnog izgleda u Hollywoodu, to je sigurno Keanu Reeves koji svoj "prirodni" izgled ponosno predstavi svijetu i baš takav pobjedi svu konkurenciju.

Majstor ležernosti Keanu Reeves bio je na sinoćnoj premijeri "John Wick: Chapter 4" u Londonu. Nosio je starinsko odijelo, imuno na nove trendove  kao pravi priemjer klasičnog stila.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Glumac se ne odriče svoje brade koju nešto naročito ne stilizuje kao i kose koja je prava ilustracija prirodne frizure - jednostavno operete kosu koju ste u međuvremenu pustili da poraste i pojavite se na crvenom tepihu i eto "Keanu Reeves stila". Sigurno ste primjetili da on prošeta pred fotografima sa kosom koja ostavlja utisak da nije oprana nedjelju dana".

Reeves očigledno ne vjeruje u "ulickanost" ali mora se priznati da ne bi svako mogao da izdrži ovakav izgled.

Uoči premijere 'John Wick: Chapter 4': Keanu Reeves odgovarao na pitanja Reddita

Uoči premijere 'John Wick: Chapter 4': Keanu Reeves odgovarao na pitanja Reddita

Također, Reeves baš takav kakav jeste, izgleda kao milion dolara. Krasi ga prirodna ljepota, a o harizmi i da ne pričamo.

Svjetska javnost ga je odlično upoznala svih ovih decenija i odličan je primjer da ljepotu čojveka ne čini samo njegova spoljašnost već i njegova djela i odnos prema drugim ljudima a ovaj glumac poznat je po jednostavnosti, pristupačnosti i humanitarnom radu, prenosi Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije