Sramotni otac misice iz Srbije: Imam stotinu slika ispod četničke zastave

8
Radiosarajevo.ba
Sramotni otac misice iz Srbije: Imam stotinu slika ispod četničke zastave
Foto: Instagram / Masovno vrijeđanje Miss Srbije zbog jedne fotografije

Nakon što je Miss Srbije Valentina Petrović, pozirajući s predstavnicama Albanije i Kosova tokom takmičenja za Miss Intercontinental u Egiptu rukama pokazala znak dvoglavog orla, koji je simbol "velike Albanije", oglasio se i njen otac.

Aleksandar Petrović je putem srbijanskih medija uputio više nego sramotnu poruku.

"Ona dijete pojma nema, nesvjesno je to uradila. Nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumjeli. Tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica", kazao je Aleksandar Petrović, otac Valentine, prenosi Kurir.

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Podsjetimo, fotografija je odmah izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, jer se simbol dvoglavog orla smatra provokacijom za Srbe.

Oni su joj poručili da se zbog njezina poteza 'Karađorđe u grobu okreće' i da je pod hitno treba vratiti kući.

I Aleksandra se kasnije oglasila putem srbijanskih medija.

"U naletu euforije zbog zabave, pozvali su me da se fotografiram pa sam velikom brzinom stala pokraj djevojaka i djevojke su mi u euforičnoj brzini namjestile ruke i pokazale kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost", kazala je ona.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije