Krala nakit i novac: Spremačica porodicu Tarika Filipovića oštetila za 40.000 KM

Radiosarajevo.ba
Krala nakit i novac: Spremačica porodicu Tarika Filipovića oštetila za 40.000 KM
Tarik i Lejla Filipović na sudu su sa svojom bivšom spremačicom koju optužuju da ih je pokrala.

Filipovići optužuju čistačicu da im je u periodu od tri godine ukrala nakit i nešto novca, a ukupna šteta procijenjena je na gotovo 40.000 KM. Suđenje je započelo u martu, a nedavno su počeli curiti detalji nemilog događaja, prenosi Index.

Danas je na sudu svjedočila Fehima Šehović, majka Lejle Filipović, koja tvrdi da je spremačica i njoj otuđila novac i prsten vrijedan 5000 eura.

"Sjećam se tog dana, bio je Tarikov rođendan. Pošla sam u svoju sobu kako bih nešto uzela, a kad sam otvorila ormar, torba nije bila tamo gdje sam je ostavila. U novčaniku sam imala 300 kanadskih dolara i nešto eura, a kad sam ga otvorila, primijetila sam da mi nedostaje 100 kanadskih dolara", rekla je Tarikova punica i dodala kako joj je nestao i prsten vrijedan 5000 eura koji je dobila na poklon.

Fehima Šehović tvrdi da je upozorila kćer da joj nestaje novac i da su nakon toga obje otišle u spavaću sobu bračnog para Filipović te shvatile da je dobar dio nakita nestao iz ladice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije