Splićani oduševljeni koncertom Bože Vreće, a evo kuda je umjetnik otišao nakon nastupa

3
Promotivni tekst
Splićani oduševljeni koncertom Bože Vreće, a evo kuda je umjetnik otišao nakon nastupa
Foto: Instagram / Božo Vrećo u Splitu

"Sretni smo da smo u Splitu, očekujemo prekrasnu večer. Bogu hvala što nema kiše! Voljeni Splite uživajte", obratio se s pozornice na splitskom Sustipanu brojnoj okupljenoj publici Božo Vrećo, koji je u ovom gradu već doživio koliko je voljen, i kojega je publika s osobitim užitkom došla slušati.

I gledati, dabome, jer svaki Vrećin nastup vokalni je, muzički i scenski spektakl.

Publika će za Božu reći da je umjetnik koji na svojim koncertima donosi magiju. Vrećo sarađuje s umjetnicima svjetskoga glasa, iz njihove su radionice izišli su sevdah hitovi, ako ih takvima možemo nazvati, a na koncertu u Splitu spojio je moderni karasevdah s jazzom i bluesom.

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

Božo Vrećo oduševio Splićane: "On ima anđeoski glas"

Božo Vrećo oduševio Splićane: "On ima anđeoski glas"

Boži je sva dobra muzika izazov, njegovi splitski poklonici itekako pamte nastup među borovima ispod splitskog Medilsa, kad je iznenadio izvedbom dalmatinske "Kad si bila mala Mare".

Pjesma je tada Božinoj izvedbi zvučala kao zakletva ljubavi, koju je publika, iako ispočetka dijelom kroz smijeh naklonosti, ubrzo primila s poštovanjem, kao da je prvi put sluša.

A ne kao da ju je nebrojeno puta pjevala na brojnim familijarnim feštama.

"Naježili ste me", priznao je Božo Splićanima.

Među kojima su neki i pustili suzu, piše Slobodna Dalmacija. 

Nakon koncerta Božo Vrećo oglasio se i na društevnim mrežama.

"Poslije divnog Splita mojoj srni i majčici u zagrljaj. Tu je gnijezdo od zagrljaja, šapat ljubavi i mir nježnosti. Stalno sam na putu i hvala Svemogućem na tome, što me čuva i čini najsretnijim zbog dara koji mi je dao.

I hvala mojoj majčici na daru majčinske Ljubavi i odgoja koji mi je pružila, da nikoga ne mrzim, da nikome ne sudim, da saslušam, osnažim i utješim, da nikoga ne prekorim, i da duhovnost Ljubavi nosim i zračim njome.

Lijepo je voljeti i biti voljen, božanski je sve to živjeti i biti, jer ako Ljubavi u sebi nemate, ništa ste!", napisao je Božo Vrećo uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Na njoj ljubi svoju voljenu majku Milicu, a o njihovoj povezanosti i odnosu svjedočio je hiljadu puta. Poznato je i da mu je mama teško bolovala, a on ju je njegovao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije