Božo Vrećo oduševio Splićane: "On ima anđeoski glas"

6
Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo oduševio Splićane: "On ima anđeoski glas"
Foto: Dino Čaljkušić / Božo Vrećo u Splitu

Bosanskohercegovački muzičar Božo Vrećo (38) oduševio je u petak navečer Splićane na Sustipanu u sklopu festivala 'S okusom soli'.

"Dovoljno je reći voljeni Split i beskonačna ljubav. Ajme, ljudi kakva je energija bila! Sustipan ušuškan u more, borove i zrikavce, u vaše zagrljaje, aplauze i osmijehe i suze.

Triput ste nas vratili na bis i još pjesme i još ljubavi i još emocija, još duše! Sve smo prošli skupa i to se tako duboko osjetilo da i dalje lebdim.

Egipat o Gazi: Ovo je naš naredni korak, sigurni smo da ćemo ohrabriti i druge zemlje

Egipat o Gazi: Ovo je naš naredni korak, sigurni smo da ćemo ohrabriti i druge zemlje

Hvala vam od sveg srca što me toliko volite i što ste nas tako toplo i srdačno prigrlili. Moj voljeni Splite", rekao je emotivni Božo.

Zahvalio se i organizatorima festivala.

Božo je na sebi imao zanimljivu mrežastu majicu s resama, koju je upotpunio dugom ljubičastom haljinom koja mu je sezala do ispod koljena i vijorila se za njim dok se okretao, pišu na 24sata.hr.

Kao i uvijek, nosio je i visoke štikle na kojim se spretno vrtio i plesao uz muziku. Modnu kombinaciju upotpunio je i crnim turbanom.

"Ni kiša nas nije mogla spriječiti", rekao je uoči nastupa muzičar za kojeg hrvatski mediji pišu da ima 'anđeoski glas'.

"Sve je bilo perfektno", zaključio je.

U nedjelju 28. augusta Vrećo će doći u Varaždin na Špancirfest.

Tamo je najavljen uz bend Vatru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije