Spektakl u Skenderiji: Tea Tairović održava koncert u Sarajevu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jooo

puna dvorana fakat, ali to je samo dokaz da su divlji masovno naselili Sarajevo.

tuner

***

Alen

Punaskendrija ***. Kindze i Pimpek se prevrcu u grobu, ko nam sve pjeva nekakve priovicke tairovicke. Fuj

Bosanac

***

Sarajevo

Ja ne mogu da vjerujem koliko je ovaj grad dotakao dno. Pa ko je ova pjevaljka?

Sarajevo

***

Pih

Da se zabrines ko sve popunjava Sarajevo…

Dno dna

Uzas u sta se nekad kulturni grad pretvara...

333

@Dno dna Ma uvijek je bila masa koja je ovakva, ali nisu sjedili po institucijama, pricali po televizijama, predavali na fakultetima i u skolama, bili direktori obrazovanim ljudima. Nase drustvo je dozivjelo inverziju. Osim toga, sjecam se da je nekad poslije rata na koncertu Jamiroquai u istoj ovoj sali bila isto ovolika gomila divne mlade raje. Pitaj se gdje su sada. Ta nekadasnja djeca sigurno nisu platila nekom radno mjesto, sigurno se ne vozaju u audijima dok pustaju cajke, ne dilaju, i ne sjede po stranackim sjelima. Eno ih mahom vani.

Vivkbiblnčb

Ovako je i Sinan napunio skenderiju 1999. da bi ga 2001. džamijski ološ pokušao isterati iz iste. Cccc kakav šljam, prvo te veličaju pa kude pa... Kad neko ne zna ko je sve je podložno stalnim revizijama ;)

Cim

To nema h u prezimenu...

/ Najnovije