Španjolka Laura oduševljeno progovorila o Sarajevu: 'Grad koji osvaja srca'

0
Radiosarajevo.ba
Španjolka Laura oduševljeno progovorila o Sarajevu: 'Grad koji osvaja srca'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Halid Bešlić i Laura Marin

Laura Marin, popularna španska pjevačica, nedavno je podijelila svoje emocije na svom Instagram profilu, prisjećajući se svojih prvih trenutaka u Sarajevu prije godinu dana.

"Malo sam se nostalgična probudila danas. Prije godinu dana sam stigla u Sarajevo. Moj prvi put na Balkanu (Konačno!!!) Bila sam malo umorna jer sam uzela tri aviona između dva dana, ali pamtim sve. Imala sam osjećaj da sam se vratila kući. Narednih dana bili su pravo ludilo", napisala je Laura Marin.

Ova španska umjetnica je podijelila svoje iskustvo kako je Sarajevo postalo posebno mjesto za nju. "Nekoliko mjeseci ranije, bila sam na kafi sa dvije divne Bosanke, ovdje u svom gradu, koje su mi ozbiljno rekle 'Moraš doći u Sarajevo!'. Ja sam se nasmijala malo tužna jer sam mislila da ću morati čekati godinama", dodala je Marin.

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Uz emotivnu poruku, Laura je podijelila i video koji je snimila njena majka kad se vratila u jesen da pjeva za dan Španije u Dom Armije. Također je spomenula knjigu Pisma iz ludnice autora Daria Džamonje, koju trenutno čita.

Iako Sarajevo nije bilo u njenom planu, Laura ističe da će ovaj grad zauvijek ostati u njenom srcu. "Sada sam fokusirana na fakultet, ali jedva čekam da upoznam Beograd, Dubrovnik, Mostar, Ljubljanu, Split, Novi Sad, Skoplje, Zagreb, Podgoricu, Novi Pazar, Herceg Novi, Pulu i sve ostale gradove koji već žive u mojoj duši iako ih još nisam upoznala", zaključila je Marin svoju objavu na Instagramu.

Laura Marin je osvojila srca mnogih svojom iskrenošću i otvorenošću prema različitim kulturama, a njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju nove muzičke projekte i avanture koje će podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije