Šokantna poruka sestre TikTokera iz BiH koji je pronađen mrtav: "Pola vas mu je željelo smrt"

1
Radiosarajevo.ba
Šokantna poruka sestre TikTokera iz BiH koji je pronađen mrtav: "Pola vas mu je željelo smrt"
Foto: Instagram / Ervin Begić

Influenser i TikToker iz Bosne i Hercegovine, Erwin_Beg, koji je živio u Austriji, pronađen je mrtav prije nekoliko dana u Grazu.

Naime, Ervin Begić (23), kako mu glasi puno ime i prezime, porijeklom iz BiH, pronađen je mrtav u Grazu 13. decembra ove godine.

Najbliži i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od tiktokera i objavljuju posljednje prepiske, međutim, njegova sestra Meli Begić tvrdi da mu je pola njegovih prijatelja sa TikToka željelo smrt.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

"Objavljujete snimke na kojima je grešan i onda mu želite mjesto u raju? Pola vas ga je slavilo zbog njegovih grijehova i pola vas mu je željelo smrt iza leđa. Nisam osoba koja voli da se oglašava na TikToku, ali sada nam je svima dosta. Prošla su samo 24 sata, a izgovaraju se laži.

Nikoga nije briga šta se desilo mom voljenom bratu. Umjesto što pokušavate da napravite preglede kako bi bilo da se molite za njega? Juče je bio kišan dan i Alah nam je dao znak time! Prestanite da postavljate fotografije i bilo kakve video zapise. Moja porodica i ja nismo spremni da vidimo njegovo lijepo lice na takvim video snimcima.

Molimo vas da nas poštujete i izbrišite sve. Neka Allah pošalje mog brata na najviši nivo raja i neka čuje naše molitve", napisala je Meli Begić.

Tragedija: Mladi TikToker iz BiH pronađen mrtav

Tragedija: Mladi TikToker iz BiH pronađen mrtav

Podsjetimo, kako prenose mediji iz regiona, Ervin Begić je, navodno, izvršio samoubistvo.

Begić je na društvenim mrežama bio poznat kao osoba koja voli luksuz, te su mu snimcima uglavnom dominirali skupocjeni automobili, atraktivne lokacije i firmirana garderoba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije