'Bosanska Adriana Lima': O djevojci koja vodi vremensku prognozu u BiH bruji TikTok

5
Radiosarajevo.ba
'Bosanska Adriana Lima': O djevojci koja vodi vremensku prognozu u BiH bruji TikTok
Foto: Instagram / Nora Šahinpašić

Nora Šahinpašić vodi vremensku prognozu na jednoj televiziji u Bosni i Hercegovini, a zbog svog izgleda je postala izrazito popularna na društvenoj mreži TikTok. 

Nora Šahinpašić već godinu dana vodi vremensku prognozu na televiziji OBN. Isječci iz ovog programa su postali viralni na TikToku, a neki od njih broje milionske preglede. 

Komentari su mahom pozitivni, pa su tako 20-godišnju voditeljicu već prozvali - bosanska Adriana Lima. 

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

'Ista je Adriana Lima', 'Zbog nje bi prognozu gledao svaki dan', 'Koliko je samo zgodna i lijepa', 'Prekrasna voditeljica', samo su neki od komentara, a Norina videa dijele i korisnici Tik Toka iz drugih dijelova svijeta.

Inače, treba spomenuti da je Nora kćerka poznatog bosanskohercegovačkog voditelja Mime Šahinpašića, koji također radi na ovoj televiziji. 

@100postobosanka

"Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji." #norasahinpasic #bosniaandherzegovina #obntelevizija #weathergirl #bosna #balkan #vremenskaprognoza

♬ Dale - Jala Brat & Buba Corelli & Hava
@100postobosanka

Nora Šahinpašić⚡☀️🌦️ #weathergirl #bosniaandherzegovina #bosnia #obntelevizija #norasahinpasic #bosna #vremenskaprognoza

♬ Rizik - Dzejla Ramovic & Henny
@100postobosanka

Part 2 #norasahinpasic #weathergirl #bosniaandherzegovina #bosnia #bosna #balkan #obntelevizija #vremenskaprognoza

♬ original sound - 100%Bosanka🇧🇦

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije