Snažne emocije: Evo što je Celine Dion poručila nakon spektakularnog nastupa u Parizu

1
Radiosarajevo.ba
Snažne emocije: Evo što je Celine Dion poručila nakon spektakularnog nastupa u Parizu
Foto: X.com / Celine Dion oduševila nastupom

Kanadska pjevačica, Celine Dion (56), koja se bori s neizlječivim sindromom ukočene osobe, zatvorila je svečanost otvaranja Olimpijskih igara zapanjujućim nastupom na Eiffelovom tornju.

Iako je prošlo 28 godina nakon što je debitirala na Olimpijskim igrama 1996. na stadionu Atlante, svojim emotivnim i snažnim nastupom u francuskoj prijestolnici, Celine je dokazala da je apsolutna vladarica pozornice.

Nakon što je rasplakala obožavatelje, Celine se osvrnula na kultni trenutak iskrenom porukom koju je objavila na društvenim mrežama.

Baščaršija u subotu uvečer krcata turistima: Evo šta smo snimili na +32 stepena

Baščaršija u subotu uvečer krcata turistima: Evo šta smo snimili na +32 stepena

"Počašćena sam što sam nastupila večeras, za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Pariza, i tako sam puna radosti što sam se vratila u jedan od svojih najdražih gradova", napisala je Celine u objavi na Instagramu.

"Najviše od svega, jako sam sretna što slavim ove nevjerovatne sportiste, sa svim njihovim pričama o žrtvi i odlučnosti, boli i ustrajnosti.

Svi ste bili toliko usredotočeni na svoj san, i bez obzira na to hoćete li kući odnijeti medalju, nadam se da to što ste ovdje znači da vam se san ostvario! Svi biste trebali biti tako ponosni, znamo koliko je teško raditi da budeš najbolja od najboljih. Ostanite usredotočeni, ostanite fokusirani, moje je srce s vama. Celine xx...", dodala je.

Također je podijelila niz fotografija na X-u (prije poznatom kao Twitter), gdje je napisala: "Neka igre počnu! Šaljemo ljubav i sreću svim takmičarima. - Celine xx…".

Celine je zatvorila ceremoniju dirljivom izvedbom Hymne A L'Amour francuske pjevačice Édith Piaf s bine u podnožju Eiffelovog tornja. A to je bio njen prvi nastup otkako je u decembru 2022. objavila svoju dijagnozu sindroma ukočene osobe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije