Koliko su Celine Dion i Lady Gaga plaćene za nastup na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu?

1
Radiosarajevo.ba
Koliko su Celine Dion i Lady Gaga plaćene za nastup na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu?
FOTO: AA / Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Parizu

Organizatori Olimpijskih igara bili su primorani da objave saopštenje nakon što su se pojavile tvrdnje da je Celine Dion plaćena 2 miliona dolara za izvođenje samo jedne pjesme na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Igre su zvanično počele ranije ove sedmice s utakmicama u muškom i ženskom fudbalu, kao i ragbiju, ali pravi početak događaja označen je spektakularnom ceremonijom koja se odvijala u petak, 26. jula-

Ove godine ceremonija otvaranja se nije odvijala na tradicionalnom olimpijskom stadionu, već duž obala rijeke Seine u Parizu.

Sarajevski vatrogasci pod rotacijom projurili centrom grada: 'Imamo veliku intervenciju na Breki'

Sarajevski vatrogasci pod rotacijom projurili centrom grada: 'Imamo veliku intervenciju na Breki'

Ranije ove sedmice TMZ je tvrdio da će Dion zaraditi oko 2 miliona eura zbog nastupa na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Organizatori su sada sve negirali i tvrde da Celine Dion nije dobila niti jedan euro.

"Suprotno od onoga što pišu mediji, izvođači koji će nastupiti na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara neće biti plaćeni za svoje usluge.

Njihova odluka da nastupaju u takvim uslovima pokazuje njihovu želju da budu dio ovog historijskog događaja za Francusku, ali i za cijelu sportsku javnost.

Dodatno, Paris 2024 će pokriti sve one troškove koji su tehničke prirode", stoji u saoopštenju organizatora.

Portal Radiosarajevo.ba će pratiti sva dešavanja u Parizu, a nastupe predstavnika Bosne i Hercegovine možete vidjeti na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije