Slučajno ili ne: Ana Ivanović pokazala trudnički trbuščić

Radiosarajevo.ba
Slučajno ili ne: Ana Ivanović pokazala trudnički trbuščić
Već se sedmicama priča kako će srpska teniserka Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger iduće godine po prvi puta postati roditelji.

Iako te navode niti jedno od njih još nije komentiralo, lijepa je Ana sada nenadano iznenadila svoje obožavatelje objavivši video koji zapravo potvrđuje ovu divnu vijest. 

Za otvorenje novog, velikog dućana poznatog branda donjeg rublja Intimissimi,na Petoj aveniji u New Yorku, srpska se teniserka pomno spremala.

Ana_Ivanovic_Instagram_PrtScr.jpg - undefined

Okupila je cijeli tim stručnjaka koji je brinuo da i ovog puta zablista, a onda, namjerno ili slučajno, objavom kratkih videa na Instagram Storyju pokazala i trudnički trbuščić.

U crvenoj tunici, Ana Ivanović je sjedila dok su je uljepšavali, no trudnički trbuščić nije uspjela sakriti. Već se sedmicama nagađa je li bivša teniska zvijezda, i supruga nogometaša Bastiana Schweinsteigera trudna ili ne.

Ana_Ivanovic_Instagram_PrtScr1.jpg - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije