Ana Ivanović: Za Emotion govorila o trudnoći, braku, strasti, seobi u Chicago

J. M.
Ana Ivanović: Za Emotion govorila o trudnoći, braku, strasti, seobi u Chicago
Od prošle godine udata je za fudbalera Bastiana Schweinsteiger, a nakon svadbe objavila je da napušta tenis. Ana Ivanović, slavna srpska teniserka, nekadašnji broj 1 WTA liste, okačila je reket tek što je napunila 29 godina.

Umjesto sportskih časopisa, postala je zanimacija tabloida. Već dvije godine se špekulira o njenoj trudnoći, toliko da se i poslovično mirna Ana Ivanović ponekad iznervira.

"Zapravo bih se trebala smijati zbog pisanja tabloida, ali ponekad me stvarno pogode. Trudim se da ne pročitam sve. Bastian i ja imamo dosta vremena pred sobom", rekla je rođena Beograđanka u intervjuu za oktobarski broj časopisa Emotion.

Ana Ivanović ne žali zbog ranog prekida karijere.

"Osjećam se nevjerovatno dobro, iako pomalo čudno", objasnila je teniserka u intervjuu i dodadala da je "prvi korak u novom životu bilo preseljenje u Chicago".

"Nikad nisam imala klasični dom. Cijeli moj život mogao se uglavnom smjestiti u dva kofera zbog stalnih putovanja na turnire. Sada prvi put mogu reći da imam svoj dom", objašnjava lijepa teniserka.

Namještanje kuće je njena strast jer je "novi dom u startu bio opremljen samo s nekoliko sitnica".

"Ostatak posla obavila sam sâma i uživala u tome", rekla je, između ostalog, Ana Ivanović u intervjuu za Emotion.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije